USA hooldekodus tapeti kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA Põhja-Carolina osariigis Carthage'i hooldekodus pühapäeval tule avanud mees tappis kaheksa inimest.


Tulistaja sai vahejuhtumis ise haavata ja toimetati koos teiste kannatanutega haiglasse, vahendas esmalt telekanal WRAL. 

Kohalikus meedias teatati varem korrakaitsjatele viidates ka seda, et tulistaja vigastas vähemalt kolme inimest, sealhulgas üht politseinikku. Siis oli veel hukkunute arvuks teatatud kuus.

Politsei ei ole ründaja motiive ega tema suhet asutusega kommenteerinud. Talle on esitatud mõrvasüüdistus. Juurdlust toimetavad mitu erinevat korrakaitseagentuuri.

Relvastatud mees sisenes 90 elanikuga hooldekodusse umbes kell 10 hommikul (Eesti aja järgi kell 18.00) ja avas tule, ütles varem Carthage'i politseiülem Chris McKenzie WRALile.

Maakonnahaigla pressiesindaja Emily Sloane ütles aga CNNile, et neile toodi pühapäeva hommikul kuus patsienti, kellest üks on operatsioonilaual ja üks haiglast välja kirjutatud. Ta ei kommenteerinud, kas laskja oli haiglasse toodud isikute seas.

Samuti ei selgunud Sloane'i kommentaarist, kas haiglasse toodutest keegi hiljem päeval suri või oli erinevalt meedia teadetest vigastatuid rohkem. «Oleme ainus haigla Moore'i maakonnas, nii et on loomulik, et need patsiendid toodi siia haiglasse,» ütles ta.

Sloane'i sõnul võeti politsei korraldusel kasutusele kriisiplaan ja haigla suleti juhtunu asjaoludega seoses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles