Häkkerid võtsid üle Iisraeli ministri Twitteri-konto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häkkerid nimetasid Iisraeli asepeaminister Silvan Shalomi (keskel) nime alt peaminister Benjamin Netanyahut sionistiks ja mõrvarist psühhopaadiks.
Häkkerid nimetasid Iisraeli asepeaminister Silvan Shalomi (keskel) nime alt peaminister Benjamin Netanyahut sionistiks ja mõrvarist psühhopaadiks. Foto: SCANPIX

Palestiina-meelsed häkkerid võtsid täna üle Iisraeli asepeaministri Silvan Shalomi konto suhtlusvõrgustikus Twitter ja tegid tema nimel Iisraeli-vaenulikke sissekandeid.

Häkkerid tegid rea säutse, näiteks: «VABASTAGE PALESTIINA! PEATAGE OKUPATSIOON! LÕPETAGE KOHE PALESTIINLASTE MÕRVAMINE!», vahendas AFP.

Teine sõnum nimetas peaminister Benjamin Netanyahut sionistiks ja mõrvarist psühhopaadiks, ülejäänud kutsusid üles boikottima Iisraeli tooteid.

Leht oli maas mitu tundi.

Ühtlasi tungisid häkkerid ka Shalomi Facebooki kontosse ja tema leheküljele Blogspotis oli pandud video Iisraeli vägede vastu võitlevatest mässulistest.

Häkkimise eest võttis vastutuse rühmitus ZCompanyHackingCrew, mis on minevikus rünnanud ka NATO ja Briti kaitseministeeriumi saite.

Iisraeli valitsus tunnistas pühapäeval, et Palestiina-meelsed aktivistid on pärast Gaza operatsiooni algust eelmisel kolmapäeval üritanud 44 miljonil korral riigiasutuste võrgulehtedele häkkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles