Našistid ostsid Saakašvilile lennupileti ja pakkisid reisikohvri

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Našistid loobivad kingi president Mihheil Saakašvili pildi pihta.
Našistid loobivad kingi president Mihheil Saakašvili pildi pihta. Foto: AFP / Scanpix

Kremli-meelse noorteliikumise Naši aktivistid viisid Gruusia saatkonda Moskvas president Mihheil Saakašvili nimele Thbilisi-Washington lennupileti ja pakitud reisikoti.


Našistid olid pannud reisikotti närbunud roosi, näritud lipsu, mängusõdurite komplekti ja raamatu «Skisofreenia», vahendas

Interfax

.

Saatkonnahoone ees toimunud pooletunnine aktsioon oli sanktsioneerimata ja seetõttu palus miilits noortel hüüdlauseid mitte hõikuda.

Uudisteagentuuri RIA Novosti väitel oli ettevõtmisel, millest võttis osa umbes 50 inimest, võimude luba.

«Me toetame neid inimesi, kes pooldavad Saakašvili tagasi astumist. Meile pole vaja, et meie maa kõrval asub etteaimamatu absoluutselt ebademokraatlik režiim, mille eesotsas on hullumeelne,» rääkis našistide komissar Maria Drokova RIA Novostile.

Našistide teatel sümboliseerib närbunud õis Gruusia rooside revolutsiooni longu vajumist. Drokova sõnul võib ta lipsu mäluda siis, kui tal hakkab jube ja tuleb langetada täiskasvanu otsuseid. Mängusõdurite komplekt on selleks, et «ta saaks mängida nendega, mitte elavate inimeste eludega,» selgitas komissar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles