Filipiinide tormiohvrite arv ületas 300

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötajad hukkunu surnukehaga.
Päästetöötajad hukkunu surnukehaga. Foto: SCANPIX

Üle 300 Filipiinide lõunaosa laastanud taifuuni Bopha teele jäänud inimese on hukkunud ja veel sajad on kadunud, teatab BBC.


Filipiinide tsiviilkaitseameti teatel on kinnitust leidnud 325 inimese surm. Kaduma on jäänud 379. Päästetöötajad alles üritavad jõuda eraldatumate asulateni.

Tsiviilkaitseameti juht Benito Ramos tunnistas täna hommikul antud pressikonverentsil, et ohvrite arv ilmselt tõuseb, kommunikatsiooniliinid on maas, elektrit pole ning hävinud on sildu ja teid. «Me oleme jätkuvalt otsinguterežiimil,» tõdes ta.

Hukkunuid on kaheksas provintsis, neist kõige rohkem Mindanaos. Ainuüksi Compostela Oru provintsis sai surma 184 inimest, kui tulvavesi tabas üht varjupaika, kuhu rahvas oli toimetatud taifuunivarju.

Torm tabas Mindanao saart üleeile, tuues kaasa tugeva tuule ja vihma. Majad kaotasid katuseid ning vihm põhjustas nii maalihkeid kui uputusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles