Malmö raudteejaam tühjendati pommiähvarduse tõttu

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongid Malmö raudteejaamas
Rongid Malmö raudteejaamas Foto: SCANPIX

Malmö politseinikud evakueerisid täna hommikul Hyllie raudteejaama, kuna ühe mehe väitel oli rongis pomm.

«Mitu inimest kuulis seda, kui ta ütles, et rongis on lõhkeainet,» rääkis politsei pressiesindaja Cindy Schönström-Larsson uudisteagentuurile TT.

Ajalehe Expressen andmetel pidasid politseinikud kahtlustatava mehe kinni rongis umbes kell 10.30, kuna tunnistajad olid teatanud pommiähvardusest politseisse.

Kuna mehe juures midagi kahtlast ei leitud, siis saadeti pommieksperdid ja –koerad jaama, et teha kindlaks, kas seal on lõhkeainet või mitte.

«Nad leidsid mingi objekti, mida ei suutnud tuvastada,» rääkis Schönström-Larsson Expressenile.

Schönström-Larssoni oletusel võib pommiähvarduse teinud mees olla vaimselt ebastabiilne. Pärast ülekuulamist viiakse ta psühhiaatriahaiglasse, lisas pressiesindaja.

Kuna Hyllie jaam oli rongidele uurimise ajaks suletud, siis suunas transpordi operaatorfirma Skånetrafiken liikluse ümber Svågertorpi jaama kaudu. Firma pressiesindaja Ulrika Mebius avaldas lootust, et rongiliiklus normaliseerub kella 14 paiku (kohaliku aja järgi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles