Telekanal pakub Klitškole parlamendis kaklemise eest raha

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško.
Vitali Klitško. Foto: SCANPIX

Ukraina telekanal Rada lubas riigi parlamenti valitud poksitšempionile Vitali Klitškole maksta selle eest, et viimane osaleks ülemraadas tihti puhkevates kaklustes.

«TV Rada on meeleldi nõus ja valmis tõsiselt Vitali Klitškoga arutama tema võitluste ülekandeõiguste ostmise tingimuste üle,» teatas telekanal uudisteagentuuri RIA Novosti vahendusel, pakkudes välja, et seda võiks näidata telesaatena «Rahvasaadiku töö».

41-aastane poksi raskekaalu valitsev maailmameister Klitško hüüdnimega Doktor Raudrusikas valiti tänavu 28. oktoobril toimunud parlamendivalimistel ülemraadasse, kus ta esindab enda juhitavat erakonda Ukraina Demokraatlik Reformiallianss (UDAR).

President Viktor Janukovõtši ja opositsiooni vahel lõhenenud parlamendis on kaklused üsna sagedased. Viimati lasid poliitikud rusikat käiku kahe nädala eest, kui rahvasaadikud läksid kaklema kaks päeva järjest. Klitško kähmlustes ei osalenud, vaid jälgis toimuvat eemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles