Meedia: Põhja-Korea liider Kim Jong-un sai isaks

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Korea liider Kim Jong-un koos abikaasa Ri Sol-Juga 3. jaanuaril 2013.
Põhja-Korea liider Kim Jong-un koos abikaasa Ri Sol-Juga 3. jaanuaril 2013. Foto: SCANPIX

Meedias liikuvate spekulatsioonide järgi on Põhja-Korea dünastia jätkumine kindlustatud, kuna värsked fotode järgi on Kim Jong-uni abikaasa Ri Sol-ju hiljuti sünnitanud.

Detsembri keskel rahvusvahelisse meediasse levinud telepildist oli näha, et Ri Sol-ju on lapseootel, vahendas AFP.

Uusaastapidustustelt pärinevatelt fotodelt on näha, et esileedi kannab seelikut ja kostüümjakki ning rasedusest pole mingit märki.

Lõuna-Korea televisioon ja ajalehed võrdlesid täna fotosid, mis on tehtud detsembris 2012 ja uue aasta alguses. «Pundunud kõht on kadunud …..kas Ri Sol-ju on sünnitanud?» küsis ajaleht Dong-A Ilbo.

Ka ajaleht Chosun Ilbo kirjutas, et esileedi silmatorkav kõht on 11 päevaga kadunud. «Kas ta tuli välja kohe pärast sünnitust?» küsis leht.

Tõsiasjast, et Kim Jong-unil on abikaasa, sai avalikkus aimu mullu juulis, kui liidri kõrvale tekkis moodsalt riietatud noor naine. Lõuna-Korea meedia viitas luureandmetele ja teatas tookord, et paar abiellus juba 2009. aastal ja neil on juba ka laps.

Ri on väidetavalt pärit tavalisest perekonnast. Tema isa on akadeemik ja ema arst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles