Politsei sulges raharöövikatse tõttu osa Stockholmi metroost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politseiautod
Rootsi politseiautod Foto: SCANPIX

Rootsi politsei sulges täna Stockholmi kesklinnas aset leidnud raharöövikatse tõttu osa metroost, püüdes tabada kurjategijaid, kes põgenemisel väidetavalt suitsupomme ja tähtnaelu kasutasid.

Politseile anti röövikatsest Handelsbankeni peakontori juures teada täna kella 15.30 paiku (kell 16.30 Eestis), ütles politsei pressiesindaja Towe Hägg The Localile.

Politsei viimastel andmetel põgenesid neli maskides röövlit sündmuskohalt kahes autos, kuid neil ei õnnestunud röövikatses sularaha saada.

Politsei sai seejärel teateid suitsust Söderledstunnelnis – tunnelis Stockholmi kesklinna ja lõunas asuvate äärelinnade vahel. Ühtlasi panid kurjategijad Slusseni metroojaama lähedal asuvale tänavale tähtnaelu, et politseid takistada.

Esialgu ei tea võimud, kas kurjategijad avalikkusele ohtu kujutavad.

Röövlite jälitamisel andis politsei korralduse ühistranspordifirmale SL mitte lubada reisijaid rongidest välja mitmes metroojaamas, nende seas Kungsträdgårdenis, T-Centralenis ja Slussenis. Politseinikud otsisid platvormidel läbi prügikaste.

Metroosüsteem jätkas tavapärast liiklust kella 16.10 ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles