Šveitsis põrkasid tipptunni ajal kokku kaks reisirongi

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Šveitsis Saksa piiri lähedal põrkas täna hommikul kokku kaks reisirongi, mille tagajärjel sai vigastada vähemalt 17 inimest

Uudisteagentuuri AFP vahendusel toimus kokkupõrge Schaffhauseni kantonis Neuhausen-am-Rheinfalli raudteejaamas täna kohaliku aja järgi 7.30 paiku. Põhjus, miks üks rong teisele külje pealt sisse sõitis, pole esialgu teada.

Politsei esindaja kinnitas kohaliku päevalehe Blick internetiportaali teatel, et haiglasse viidi üheksa inimest. Teise kohaliku päevalehe Schaffhauser Nachrichteni teatel pole haiglasse toimetatud inimeste vigastused eluohtlikud.

Esialgu teatas meedia kuni 30 vigastatust, kuid see info ei vastanud tõele. Avariipaigale saadeti üle 200 päästetöötaja, kellel kulus kõigi reisijate välja aitamiseks umbes kaks tundi.

Rongijaam jääb tänaseks suletuks, samuti peatati õnnetuse tõttu rongiliiklus Schaffhouse´i ja Zürichi ning Schaffhouse´i ja Saksamaal asuva Jestetteni vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles