Itaalia politsei vahistas tagaotsitava maffiabossi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia politsei.
Itaalia politsei. Foto: SCANPIX

Itaalia politsei eriüksuslased vahistasid reedel tagaotsitava maffiabossi ning konfiskeerisid tema redupaigast Kalašnikovi automaadi ning kaks kilo heroiini ja kokaiini.

Pühapäeval avaldatud videoklipis võis näha, kuidas politseinikud murravad riigi lõunaosas aset leidnud operatsiooni ajal maha ukse ja võtavad vahi alla Calabria maakonna kuritegeliku sündikaadi 'Ndrangheta juhtliikme Antonio Caia.

42-aastane Caia on juba veetnud 14 aastat trellide taga, süüdistatuna maffiasidemetes ja uimastäris. Vanglast vabanedes alustas ta arveteklaarimist konkureeriva klanniga.

Ta sai tapmiskatse ajal raskelt haavata, kuidas lahkus pärast lühikest ravi rühma ihukaitsjate saatel ja kuulivesti kandes haiglast.

«Caia on Seminara piirkonna klannide väga ohtlik esindaja,» ütles kohalik maffiavastane prokurör Michele Presipino, nimetades tema vahistamist märkimisväärseks läbimurdeks.

Caiat ähvardab nüüd 12-aastane vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles