Saakašvili kritiseeris Ivanišvilit Vene agendi vabastamise eest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia president Mihheil Saakašvili.
Gruusia president Mihheil Saakašvili. Foto: SCANPIX

Gruusia president Mihheil Saakašvili kritiseeris peaminister Bidzina Ivanišvilit riigipöördekatses pikaks ajaks vangi mõistetud Vagan Tšahhaliani vabastamise eest.
 


«Ma leian, et peaminister on teinud tõsise vea, mis mõjutab Gruusiat lähimate kuude ja aastate jooksul tõsiselt, sest kuus aastat enne tähtaega vabastatud Tšahhalian on Vene eriteenistuste resident Gruusias ja inimene, kes edastas salajasi andmeid Vene luurele. See inimene nõudis Džavahhethi eraldamist Gruusiast ja võttis selle suhtes ette konkreetseid samme,» ütles Saakašvili täna televisioonis esinedes.

Tema sõnul nõudis just Venemaa Tšahhaliani vabastamist, et takistada Džavahhethis Bakuu-Ahhalkalaki-Karsi raudtee ehitust.

Gruusia meedia teatel lubas Ivanišvili jaanuaris Armeenias visiidil viibides, et Gruusia võimud võivad Tšahhaliani asja üle vaadata.

Davosis maailma majandusfoorumil viibiv Ivanišvili ütles, et tal pole mingit seost Tšahhaliani vabastamisega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles