Süüria president saab neljandat korda isaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüria esipaar Bashar ja Asma al-Assad.
Süüria esipaar Bashar ja Asma al-Assad. Foto: SCANPIX

Süüria riigipea Bashar al-Assadi abikaasa Asma al-Assad ootab paari neljandat last, vahendab Liibanoni ajaleht Al-Akhbar.

«Mees näib rahulik ja kõik on tema kontrolli all,» kirjutab leht al-Assadist, kelle riigis möllab juba 22 kuud verine kodusõda. «Tema enesekindlus hakkab silma. Pealegi liiguvad jutud abikaasa Asma lapseootusest, mida ei saa võtta lihtsalt kui abielupaari tavalist isiklikku asja.»

Jordaania ajaleht Al-Bawaba kirjutas, et presidendi abikaasa rasestus oletatavasti juunis. Kui kuuldused lapseootusest vastavad tõele, siis peaks laps nägema ilmavalgust märtsis.

37-aastane Asma al-Assad on sündinud Londonis rikkas süürlaste peres. Ta töötas investeerimispankurina, enne kui lahkus Suurbritanniast Süüriasse. Ta abiellus Bashar al-Assadiga 2000. aastal kaks kuud pärast mehe presidendiks saamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles