USAs jätkub kolmandat päeva pantvangidraama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja FBI pidamas lapseröövijaga läbirääkimisi
Politsei ja FBI pidamas lapseröövijaga läbirääkimisi Foto: SCANPIX

USAs Alabama osariigis jätkub juba kolmandat päeva pantvangidraama, milles relvastatud mees hoiab maa-aluses punkris kuueaastast poissi.

Politsei sai kontakti 65-aastase lapseröövija Jimmy Lee Dykesiga, kuid läbirääkimised ei ole veel tulemusi andnud, edastab foxnews.com.

Juhtum sai alguse selle nädala teisipäeval, kui üks relvaga mees Midland Citys koolibussi sisenes, lapsi kaitsta püüdnud 66-aastase bussijuhi Charles Albert Polandi maha laskis ning ühe lapse, Ethani nimelise poisi bussist kaasa võttis.

Dykesi naabrite sõnul on mehel vaimse tervisega juba pikka aega probleeme olnud ning ta on vägivaldne. Kinnitamata andmetel on tegemist Vietnami sõja veteraniga, kellel on ultraparempoolsed vaated.

Naabrid sõnasid ajakirjanikele, et juba mõnda aega on Dykes oma aias öösiti relvastatuna vahti pidanud ning punkrit ehitanud.

Politsei arvates on laps hirmunud või šokis, kuid kehaliselt terve. Samuti ei ole korrakaitsjad paljastanud, kas Dykes on mingeid nõudmisi esitanud.

Aspergeri sündroomi all kannatavale lapsele õnnestus ravimeid saata.

CNNi andmetel püüdis mees koolibussist kaasa viia kaks last, kuid sai siiski vaid ühe.

Röövitud lapse perekond on meeleheitel ning vanemad loodavad, et poeg jõuab nende juurde elusalt tagasi.

Eile mälestati Midland Citys  hukkunud bussijuhti ning palvetati, et röövitud laps eluga kurjategija käest pääseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles