Mehhiko politsei kuulas vägistamisjuhtumiga seoses üle kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiko politseinik bangalo juures Acapulcos, kus relvastatud mehed vägistasid kuut hispaanlannat.
Mehhiko politseinik bangalo juures Acapulcos, kus relvastatud mehed vägistasid kuut hispaanlannat. Foto: SCANPIX

Mehhiko politseiuurijad kuulasid eile üle kaheksa inimest seoses kogu maailmas tähelepanu pälvinud jõhkra vägistamisjuhtumiga puhkuseparadiisis, mis ähvardab ära rikkuda suvitusperioodi kogu riigi turismitööstusel.

Rünnak on andnud tugeva hoobi Acapulco kuurordi mainele, kus kunagi suvitasid sellised maailmatähed nagu Frank Sinatra või Elizabeth Taylor.

Võimuesindajad rõhutasid, et kaheksa ülekuulamisel käinud inimest ei ole vahistatud.

Rühm relvastatud isikuid tungis Mehhikos, Acapulco linna Barra Vieja rannas bangalosse ja vägistas kuut hispaanlannat, teatasid ametnikud.

Ründajad sidusid esmaspäeva hommikul bangalosse tungimise järel seitse hispaanlast ja ühe mehhiklanna telefonikaablite ning bikiinirihmadega kinni, pärast mida nad vägistasid kahe tunni jooksul kuut hispaanlannat.

Üüritud bangalo asub restorane ja teisi bangaloid tihedalt täis pikitud ranna alal Acapulco Barra Vieja rannas, mis on Mehhikos populaarne turismisihtkoht.

Acapulco linnapea Luis Walton Aburto ütles rünnakust kuuldes, et tegemist on kahetsusväärse juhtumiga, kuid seda tuleb ette kõikjal maailmas.

Mehhiko välisministeerium mõistis rünnaku karmilt hukka, lisades, et hispaanlastele osutati kohast konsulaarabi.

Mehhiko meedia andmeil on ohvrid toimetatud pealinna Mehhiko Citysse.

Acapulco on muutunud üheks Mehhiko kõige vägivaldsemaks linnaks üle kogu riigi käiva «sõja» tõttu uimastikaubitsejate ja julgeolekujõudude vahel.

Vägivald ei mõjuta siiski kuigivõrd üheksat miljonit turisti, kes iga aasta Acapulcot külastavad.

Ajalehe La Jornada andmetel röövisid vägistajad ohvritelt 600 dollarit sularahas, kuus mobiiltelefoni, kaks arvutit, kolm fotokaamerat, ühe mp3 mängija ning kaks krediitkaarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles