Tai politsei tabas šotlanna arvatava vägistaja

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai politseinikud
Tai politseinikud Foto: SCANPIX

Tai politsei pidas täna kinni mehe, keda kahtlustatakse 20-aastase šotlanna vägistamises.

Naine oli Tais, kuna lootis saada sealt tööd inglise keele õpetajana, vahendas AFP.

Politseinikud võtsid 25-aastase mehe kinni Lõuna-Tais Nakhon Si Thammarati linnas. Temani jõuti valvekaamerate piltide ja tunnistajate abiga, rääkisid ametnikud.

«Ta tunnistas üles, et vägistas naist kaks korda,» ütles kohalik politseijuht kolonel Sompong Thiparpakul telefonis. «Tervisekontroll kinnitas, et naist vägistati.»

Kahtlustatav viidi trellide taha. Süüdimõistmisel ootab teda ees kuni 20-aastane vangistus ja ligi 1340 dollari suurune trahv, rääkis Sompong.

Vägivalla ohvriks langenud naine rääkis politseile, et eelmisel reedel ründasid teda pärast baarist lahkumist neli meest, kellest kaks teda vägistasid.

Naine andis Šoti meediale intervjuu, milles kritiseeris enda kohtlemist politseis ja kohalikus meedias, kus avaldati kohe tema nimi ning pilt ja artiklid, kus pandi kahtluse alla tema enda seletus juhtunust. Naise sõnul oli ametivõimude suhumine väga alandav ja talle anti mõista, justkui oleks ta mingi purjus idioot ning ise juhtunus süüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles