Minister: Cháveze paranemine pole olnud soodne

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugo Chaveze pildiga plakat Caracases.
Hugo Chaveze pildiga plakat Caracases. Foto: SCANPIX

Vähioperatsioonist taastuval Venezuela presidendil Hugo Chávezel on endistviisi probleeme hingamisega ja paranemine «pole olnud soodne», ütles infominister Ernesto Villegas eile.

Chávez teatas esmaspäeval Twitteri vahendusel, et on pärast Kuubal tehtud vähioperatsiooni ja sellele järgnenud kahekuulist ravi kodumaale naasnud. 58-aastane president viidi lennujaamast pealinna Caracase sõjaväehaiglasse.

Eelmisel nädalal näitas Venezuela televisioon esmakordselt kaks kuud kestnud vähiravi ajal presidendist tehtud fotosid.

Chávezele tehti 11. detsembril Havanna haiglas viimase pooleteise aasta neljas vähioperatsioon, mis osutus seni keerulisimaks ja mille järel tal tekkisid tüsistused. Presidenti pole sellest ajast alates avalikkuse ees nähtud.

Alates 1999. aastast ametis olnud Chávez valiti 7. oktoobril järjekordseks kuueaastaseks ametiajaks tagasi, kuid ta oli liiga haige, et 10. jaanuaril ametivannet anda. Seetõttu lükati ametissevannutamine määramata ajani edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles