USA suursaadik Gruusias: poliitiline kriis on ebatõenäoline

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia president Mihheil Saakašvili (vasakul) ja peaminister Bidzina Ivanišvili mullu oktoobris.
Gruusia president Mihheil Saakašvili (vasakul) ja peaminister Bidzina Ivanišvili mullu oktoobris. Foto: SCANPIX

USA suursaadik Gruusias Richard Norland avaldas täna lootust, et Gruusias poliitilist kriisi ei tule.

Gruusia president ja peaminister jõuavad kõigil teemadel kokkuleppeni, asjad liiguvad selles suunas, lausus Norland ajakirjanikele.

«Poliitiline kriis on ebatõenäoline, sellele viitavad ka presidendi ja peaministri väljaütlemised,» märkis suursaadik, kes kohtus enda sõnul hiljuti nii peaminister Bidzina Ivanišvili kui ka president Mihheil Saakašviliga.

Saakašvili on mulle kinnitanud, et ta ei kavatse valitsust erru saata ega mingeid ebatavalisi põhiseaduslike samme astuda, lisas suursaadik.

«Hetkel on presidendi ja valitsuse suhted pingelised, kuid pinged peaksid oktoobri lähenedes vähenema,» vahendas portaal civil.ge Norlandi sõnu.

«Praegu on oluline, et osapooled leiaksid tasakaalu soovi vahel õiglus jalule seada ning vajaduse vahel vältida kättemaksu ja karistamist,» edastas civil.ge suursaadiku lausutut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles