Jaapani põhjaosas nõudis lumetorm kuus inimelu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumevangi jäänud sõiduautod Põhja-Jaapanis Hokkaido saarel Nakashibetsus.
Lumevangi jäänud sõiduautod Põhja-Jaapanis Hokkaido saarel Nakashibetsus. Foto: SCANPIX

Jaapani põhjapoolsemat Hokkaido saart tabanud lumetormiga seotud vahejuhtumid on nõudnud kuue jaapanlase elu, teatasid politsei ja meedia täna.

Neljakümne aasta vanune naine ja tema kolm teismelist last leiti laupäeval Nakashibetsu linnas lume alla mattunud autost surnuna, edastas kohalik politsei.

Uudisteagentuuri Kyodo teatel surid nad vingugaasi tagajärjel, sest auto summuti oli lund täis ning sõiduki aknad olid suletud, piirkonnas mõõdeti lumekatte kõrguseks üle kahe meetri.

Nakashibetsus kadunuks jäänud 23-aastane naine leiti pühapäeval 300 meetri kaugusel oma autost lumest surnuna, vahendas uudisteagentuur Jiji Press.

Linnast loodes, Yubetsus leiti pühapäeval surnuna 53-aastane mees pärast seda, kui tema ja ta 9-aastane tütar põllumaal lume alla mattusid, edastas Jiji.

Jiji kohaselt tunnistati isa haiglas surnuks, kuid tütar pääses vigastusteta.

Jaapani meteoroloogiaagentuur hoiatas riigi põhjaosa tugevate tuulte ja rohke lumesaju eest. Agentuuri andmetel ulatus tuule kiirus Hokkaido saare lõunaosas Erimo neemel eile 135 kilomeetrini tunnis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles