Moskva politseinikud võtsid kinni happerünnakus kahtlustatava mehe

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Filin märtsis 2011 (vasakul) aset leidnud pressikonverentsil ja 4. veebruaril 2013, kui ta lahkus Moskva haiglast.
Sergei Filin märtsis 2011 (vasakul) aset leidnud pressikonverentsil ja 4. veebruaril 2013, kui ta lahkus Moskva haiglast. Foto: SCANPIX

Moskva politseinikud võitsid kinni inimese, keda kahtlustatakse happerünnaku sooritamises Suure Teatri balletitrupi kunstilisele juhile Sergei Filinile.

Kinnipeetud mees toimetati ülekuulamisele, teatas siseministeeriumi Moskva üksus lenta.ru vahendusel.

Uudisteportaali LifeNews nimetu allika väitel võeti kahtlustatav kinni varahommikul Moskva oblastis Stupinos. Tegemist on ühega kahest arvatavast kurjategijast. Teise isiku kohta seni mingit teavet pole.

LifeNewsi allika väitel pole kinnipeetud isikul Suure Teatriga mingit seost.

Tundumatu kurjategija viskas Filinile hapet näkku 17. jaanuari hilisõhtul Moskvas. Balletitrupi juhile tehti pärast seda mitu operatsiooni ja praegu viibib ta Saksamaal järelravil.

Uurijad oletavad, et rünnak on seotud Filini professionaalse tegevusega. Juhtunu kohta on algatatud kriminaalasi, mis puudutab raske kehavigastuse tahtlikku tekitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles