Seoses happerünnaku uurimisega otsiti Moskvas läbi ühe balletisolisti kodu

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure Teatri balletiartist Pavel Dmitritšenko, kelle kodu otsiti täna läbi seoses jaanuaris aset leidnud happerünnakuga.
Suure Teatri balletiartist Pavel Dmitritšenko, kelle kodu otsiti täna läbi seoses jaanuaris aset leidnud happerünnakuga. Foto: SCANPIX

Moskva politseinikud, kes võtsid täna hommikul kinni Suure Teatri balletitrupi kunstilise juhi arvatava ründaja, otsisid seoses sama kriminaalasjaga läbi ühe balletisolisti kodu.

Siseministeeriumi Moskva üksuse pressiteenistuse esindaja ütles Interfaxile, et läbi otsiti Pavel Dmitritšenko kodu. Lisaks viiakse läbi teisigi vajalikke uurimisprotseduure.

Tundmatu kurjategija viskas Suure Teatri balletitrupi kunstilisele juhile Sergei Filinile hapet näkku 17. jaanuari õhtul. Abivajaja toimetati haiglasse, kus talle tehti mitu oftalmoloogilist operatsiooni. Praegu viibib Filin Saksamaal järelravil.

Täna hommikul kinni võetud arvatav ründaja pole Suure Teatri trupiga seotud, kinnitas Moskva oblasti korrakaitsejõudude allikas Interfaxile.

Suure Teatri pressisekretär Katerina Novikova kinnitas Interfaxile, et uudis arvatava ründaja tabamisest valmistab rõõmu. «On lootust, et eksisteerib jälg. Kui õnnestus jõuda välja sooritajani, siis on lootust, et leitakse ka tellija,» lisas ta.

Filini kolleegid loodavad, et mees saab tööle naasta juba suvel, mil balletitrupp sõidab külalisetendustele Londonisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles