Vägistamist kartnud Briti naine hüppas Indias hotelli aknast alla

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Agra Mahal, kus Briti naisturisti väidetavalt ahistati.
Hotell Agra Mahal, kus Briti naisturisti väidetavalt ahistati. Foto: SCANPIX

Indias Agra linnas sai täna viga Briti naisturist, kes hüppas hotelli teise korruse aknast alla, kartes seksuaalrünnaku ovhriks sattumist.

Politsei toimetas kolmekümnendates eluaastates ohvri, kelle nime pole avaldatud, kuid kes töötas Londonis hambaarstina, haiglasse jalavigastust ravima. Intsident leidis aset täna varahommikul kella nelja paiku Taj Mahali poolest kuulsa linna hotellis Agra Mahal, kus kaks meest üritasid naise tuppa tungida, vahendas AFP.

Ühe politseiniku sõnul oli naine eelnevalt lükanud tagasi hotellijuhataja korduvad ettepanekud talle massaaži pakkuda. Juhataja naasis teise mehega ja üritas oma võtmega briti tuppa siseneda.

Hotellijuhataja on arreteeritud kahtlustatuna ahistamises.

Üks anonüümne hotellitöötaja ütles, et tegelikult üritas juhataja üksnes naist äratada, et ta õigel ajal varahommikuse rongi peale jõuaks. «Me ei tea, mida [naine] mõtles, kuid ta hüppas oma toaaknast välja,» lausus töötaja.

Vahejuhtum leidis aset vaid mõni päev pärast seda, kui rühm külaelanikke vägistas Indias jalgrattamatkal olnud Šveitsi naisturisti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles