Brasiilia politsei arreteeris naisturisti vägistamisjuhtumi tõttu juba kolmanda isiku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20-aastane Jonathan Froudakis de Souza (vasakul) ja 22-aastane Wallace Aparecido Silva, keda kahtlustatakse naisturisti vägistamises ja meesturisti peksmises
20-aastane Jonathan Froudakis de Souza (vasakul) ja 22-aastane Wallace Aparecido Silva, keda kahtlustatakse naisturisti vägistamises ja meesturisti peksmises Foto: SCANPIX

Brasiilia politsei arreteeris kolmanda isiku, keda kahtlustatakse Rio De Janeiros väikebussis aset leidnud vägistamises ja röövis.

Kaks esimest kahtlusalust, 20-aastane Jonathan Froudakis de Souza ja  22-aastane Wallace Aprecido Silva tabati juba möödunud nädala pühapäeval, vaid mõni tund pärast juhtunut, edastab BBC.

Üks neist meestest tunnistas teo üles. Kolmas tabatu on 21-aastane Carlos Armando Costa dos Santos.

Politsei sõnul vägistasid kolm meest naisturisti ja peksid ta kallima läbi. Paari sunniti sularahaautomaadist raha välja võtma.

Rio de Janeiros toimuvad 2016. aastal jalgpalli maailmameistrivõistlused ning selleks ajaks püüavad linnavõimud vägivalda vähendada.

Politsei sõnul tegutses see gäng Rio de Janeiros mitu kuud. Nende ohvrid on hakanud pärast välismaalastega juhtunut endast politseile teada andma.

Välismaalastest paar läks väikebussi Copacabanas. Juht ja veel kaks isikut sundisid ülejäänud reisijad lahkuma, enne kui välismaalastest turistide kallal vägivallatsema hakati.

Naist vägistati mitu korda ning naise kallimal pandi käed raudu ja teda peksti julmalt.

Paar visati lõpuks Itaboraisse. Enne seda aga kästi neil sularahaautomaadist võtta krediitkaardiga raha välja.

Rio de Janeiro politseijuht Alexandre Braga sõnas, et politseiuurijad kasutasid pangaandmeid, tegemaks kindlaks kurjategijate liikumisteekonda ja asukohta.

Rio de Janeiro ja teiste Brasiilia linnade bussides on röövimised igapäevane nähtus, kuid viimasel ajal on kurjategijad aina nahaalsemaks ja kuriteod jõhkramaks läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles