Video: läheneb Williami ja Kate'i teine pulma-aastapäev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cambridge’i hertsog ja hertsoginna ehk prints William ja Catherine tähistavad homme teist pulma-aastapäeva, vahendab Reutersi video.

Nad on olnud tähelepanu keskpunktis viimased paar aastat ja eriti pärast abielu sõlmimist Westminster Abbeys.

Catherine’i esimene suur gala oli juunis 2011, mil leidis aset pidulik õhtusöök lastefondi (ARK) heaks. Järgmisel kuul sõitsid prints William ja tema abikaasa kuninglikule visiidile Kanadasse ja USAsse.

Paar on Briti monarhia fännide lemmikuks üle kogu maailma. «Nad on justkui imeilusa Briti paari epitoom. Ma arvan, et nad on armsad,» rääkis üks USA turist Buckinghami palee lähistel.

«Neil saavad olema väga ilusad beebid,» naljatas Lõuna-Prantsusmaalt pärit mees.

Järgides printsess Diana jalajälgi külastasid prints William ja Kate väikseid patsiente Kuninglikus Marsdeni vähikliinikus Lõuna-Inglismaal septembris 2011. Ka printsess Diana üks esimesi avalikke ülesastumisi leidis aset seal.

Lisaks neile esimestele ametlike kohuste täitmisele on abielupaar osalenud kümnetel üritustel, kaasa arvatud Londoni olümpiamängud 2012.

Nüüd on avalikkuse huvi seotud 31-aastase Kate’i lapseootusega. Kuninglik beebi, kelle sugu pole avalikustatud, peaks sündima juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles