Video: Clevelandi politsei avalikustas Berry hädaabikõne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Clevelandi politsei avalikustas kümme aastat tagasi röövitud Amanda Berry (26) hädaabikõne numbrile 911, vahendas Reutersi video.

Politseinikud leidsid eile kolm naist, kes olid röövitud kümme aastat tagasi.

Üks samas lähistel elanud inimene kuulis appikarjeid, läks asja uurima ja leidis majast kolm naist. Ta laenas Berryle oma mobiiltelefoni, millelt naine helistas politseisse. «Aidake mind! Ma olen Amanda Berry… Mindi rööviti ja ma läksin kaduma juba kümme aastat tagasi ja ma olen siin. Ma olen nüüd vaba.»

Kõne ajal teatas ta ka arvatava röövija nime ja lisas, et mees on hetkel majast väljas. Naine palus tungivalt, et politsei tuleks kiiresti kohale ja lisas, et tema kadumisest oli meedias laialdasest juttu.

Kõik kolm naist toimetati kohalikku haiglasse (MetroHealth Medical Center). Doktor Gerald Maloney kinnitas pressikonverentsil, et nad on terved ja nende seisund näib rahuldav.

Ta keeldus kommenteerimast meedias ilmunud väiteid, nagu oleks majast leitud ka kaks väikest last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles