Kairos USA saatkonnast väljunud ameeriklast pussitati kaela

Kadri Veermäe
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptuse protestija möödunud aasta septembris Kairos USA saatkonna sissepääsu peal seismas. Toona avaldasid egiptlased meelt islamit solvava filmi vastu, mis oli väidetaavlt USAs filmitud.
Egiptuse protestija möödunud aasta septembris Kairos USA saatkonna sissepääsu peal seismas. Toona avaldasid egiptlased meelt islamit solvava filmi vastu, mis oli väidetaavlt USAs filmitud. Foto: SCANPIX

Egiptuse pealinnas Kairos asuva USA saatkonnast väljunud ameeriklast pussitati kaela, sõnas üks turvaametnik uudisteagentuurile AFP.

Vigastatu toimetati pärast rünnakut kiiresti haiglasse ning politseil õnnestus kinni võtta ka ründaja, keda anonüümseks jääda sooviv turvatöötaja kirjeldas vaid töötu mehena.

Rünnaku motiivi ja ohvri seisundi kohta teateid pole.

Pärast 2011. aasta ülestõusu, mil kukutati ka president Hosni Mubarak, on Egiptuse üldine julgeolekuolukord halvenenud, kasvanud on ka  juhukuritegude ja röövide arv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles