Interpol otsib internetis tutvunud Saksa neiut ja keskealist pereisa

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Interpoli peakorter Lyonis.
Interpoli peakorter Lyonis. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline politseiorganisatsioon Interpol otsib taga teismelist Saksa tüdrukut ja keskealist meest, kes suhtlesid internetis ja vahetasid seksuaalse alatooniga sõnumeid.

Politsei kahtlustab kahe lapse isa 53-aastast Bernhard Haaset lapseröövis ja seksuaalses ärakasutamises, vahendas RTL Online.

Keskealine elektrik kohtus 13-aastase Maria-Brigitte Henselmanniga interneti jututoas. Nüüd on mõlemad kadunud ja Saksa politsei oletab, et nad põgenesid koos.

Neiu on kadunud alates 4. maist. Tema vanemad esitasid politseisse avalduse lapse kadumise kohta järgmisel päeval. Ema ja isa on murest murtud ning nad anuvad tütart ühendust võtma.

Freiburgis elav tüdruk tutvus Blombergis elava Haasega umbes aasta tagasi. Ta rääkis mehele oma kodustest probleemidest, kirjutab Bild.

Politseinikud usuvad, et neiu läks mehega kaasa vabatahtlikult. Haase ja neiu liiguvad oletatavasti ringi halli Skoda Octaviaga ning koos nendega on ilmselt ka mehele kuuluv saksa lambakoer.

Haase elas seni koos naise ja 24-aastase kasutütrega. Ajalahe andmetel oli ta perele rääkinud, et armastab 13-aastast tüdrukut.

Juhtum sarnaneb paljuski eelmisel aastal meediasse jõudnud looga, mis puudutas 15-aastase Briti neiu põgenemist Prantsusmaale koos oma 30-aastase matemaatika õpetajaga. Politseinikud leidsid mõlemad hiljem elusate ja tervetena üles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles