Peterburis võeti kinni topeltmõrvas kahtlustatav kursant

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Peterburis aset leidnud topeltmõrvas kahtlustatakse Vene sisevägede instituudi 20-aastast kursanti.

Mees jutustas uurijatele, et tal tekkis naabrinaisega konflikt, mistõttu ta ägestus ja haaras noa, kirjeldas RIA Novostile juhtunut juurdluskomitee ametlik esindaja Vladimir Markin.

Riiklikus narkokontrolliametis (UFSKN) töötav mees naasis eile hommikul valvest koju ja leidis eest abikaasa ning 12-aastase poja surnukeha. Lisaks oli kurjategija pussitanud surnuks ka nende koera.

Kahtlusaluseks on instituudis neljandal kursusel õppiv Ilja Komarov, kes elab kannatanutega ühes trepikojas.

«Kahtlusalune rääkis, et 11. mail kella 23 paiku läks ta korrus kõrgemal elavate naabrite juurde, et uurida korteri santehnikat. Mõne aja pärast puhkes Komarovi ja naise vahel tüli, mille käigus mees vihastas,» rääkis Markin.

Praeguseks hetkeks on tehtud kindlaks, et kahtlustatava naisel oli samuti konflikt narkopolitseis töötava mehe abikaasaga. Ei saa välistada, et ta võetakse võib-olla kaasosalisena kriminaalvastutusele, lisas Markin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles