Süüria valitsusväed alustasid suurrünnakut Qusayri linnale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile youtube'i laaditud videost võetud kaader, millel on näha Qusayri linnast tõusvat suitsu. Arvatavasti põhjustas selel valitsusvägede õhurünnak.
Eile youtube'i laaditud videost võetud kaader, millel on näha Qusayri linnast tõusvat suitsu. Arvatavasti põhjustas selel valitsusvägede õhurünnak. Foto: AFP / Scanpix


Süüria presidendile Bashar al-Assadile lojaalsed väed alustasid täna hommikul seni ägedaimat suurtükirünnakut ülestõusnute väljatõrjumiseks strateegilisest Qusayri linnast riigi lääneosas, teatasid aktivistid.


Assadi väed alustasid Liibanoni šiiarühmituse Hizbollah toel pealetungi Qusayrile nädal aega tagasi. Ülestõusnud on suutnud seni säilitada osa positsioone linnas.

Valitsisväed soovivad Qusayri hõivamisega avada maismaakoridori pealinna Damaskuse ja oma Vahemere ranniku tugipunktide vahel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles