Irkutskis tabati üleriigiliselt tagaotsitud maniakk-pedofiil

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene miilitsa eraldustunnustega sõiduauto
Vene miilitsa eraldustunnustega sõiduauto Foto: SCANPIX

Venemaal Irkutski oblastis võeti kinni maniakk-pedofiil «Davidenko», keda oli peaaegu kaks aastat otsitud taga üle kogu riigi.


Taišeti linnas kinni peetud ohtlikku meest kahtlustatakse ülirasketes kuritegudes poisikeste sugulise puutumatuse ja elu vastu, vahendas

Interfax

.

Sverdlovski oblasti siseasjade osakonna esindaja teatel raskendas otsinguid see, et mees kasutas väljamõeldud nimesid, tal polnud alalist elu- ega töökohta ning ta ei kasutanud mobiiltelefoni.

«Märkimisväärne on, et hirmu tõttu end välja anda ütles ta alati oma eesnimeks Sergei, muutis aga sünnikuupäeva, isa- ja perekonnanime. Praeguseks on tema isikuandmed teada. Ta osutus sama Siberi linna elanikuks ja teda otsiti lapse vastu suunatud kuriteo tõttu taga ka Irkutski oblastis,» seisab Sverdlovski miilitsa pressiteates.

Sverdlovski oblastis süüdistatakse meest kahe poisi (8- ja 10-aastased) tapmises ja 4-aastase poisi tapmiskatses, vahendas Vesti.ru.

Portaali Vesti.ru andmetel on tegemist 1962. aastal sündinud Ukraina päritolu mehega.

Davidenko nime kasutas tema kohta Vene meedia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles