Kadunud Eesti kodanik töötas lennunduses

Risto Berendson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air France’i Airbusi lennukit otsivatel Brasiilia õhuväelastel õnnestus eile Fernando de Noronha saarestikust leida tükke ja kütuselaike, mis paistsid viitavat lennukatastroofile.
Air France’i Airbusi lennukit otsivatel Brasiilia õhuväelastel õnnestus eile Fernando de Noronha saarestikust leida tükke ja kütuselaike, mis paistsid viitavat lennukatastroofile. Foto: AP/Scanpix

Saatusliku lennureisiga puhkuselt naasnud 25-aastane Eesti kodanik, kelle eesnimi on rahvusringhäälingu andmeil Maksim, töötas ise samuti lennufirmas.



Koos välismaalasest sõbraga Brasiiliast puhkuselt naasnud Eesti kodaniku nimi ei ütle avalikkusele midagi ja tema lähedaste palvel hoitakse mehe nime esialgu saladuses.



Postimehe andmeil töötas teadmata kadunud inimeste nimekirja sattunud noormees juba mitu viimast aastat Iirimaal, kuhu ta ka 1. juuni hommikul Brasiilias lennukile minnes taas Prantsusmaa kaudu naasta soovis.



Väidetavalt oli ta ühe teise tuntud rahvusvahelise lennundusega seotud firma palgal. Eesti välisministeeriumi teatel said nad kadunud mehe omastega kontakti ja hoiavad neid sündmuste edasise arenguga pidevalt kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles