Purjus austraallane pani rooli seitsmeaastase poisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Austraalia politsei pidas täna hommikul kella kolme ajal kinni purjus mehe, kes lasi end koju sõidutada seitsmeaastasel poisil.


Politseipatrull peatas tänase päeva esimestel tundidel Kullarannikul tuledeta sõitnud auto ja avastas, et selle roolis istub seitsmeaastane poiss ja kaasreisijakohal 41-aastane mees.

Queenslandi osariigi transpordiministri Scott Emersoni sõnul on ta vapustatud. «Ma raputan pead ja olen šokeeritud selle teo hullumeelsusest,» lausus ta ABC raadiole. «Ma olen käinud pea iga päev rääkimas meie liiklusohvrite arvust, mis on liiga kõrge.»

Queenslandi Kuningliku Autoklubi maanteeohutuse vanemnõuniku Joel Tuckeri sõnul on õnn, et keegi viga ei saanud. «Selles vanuses lastel pole ei vaimseid ega füüsilisi võimeid ohutuks autojuhtimiseks,» selgitas ta. «On tõeliselt murettekitav kuulda, et lapsi sellesse rolli pannakse.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles