Leiti kaks kadunud lennukist pärit surnukeha

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air France'i lennuki otsingutes osalev Brasiilia õhujõudude Bandeirante lennuk baasis Fernando de Noronha saarel.
Air France'i lennuki otsingutes osalev Brasiilia õhujõudude Bandeirante lennuk baasis Fernando de Noronha saarel. Foto: Reuters / Scanpix

Brasiilia õhujõud teatasid täna, et on leidnud kaks surnukeha, mis on pärit Atlandi ookeani kohal kaduma läinud Air France'i lennukist.

Õhujõudude radarlennuk R99 avastas Airbusi rusud Brasiilia aja järgi täna varahommikul kella viie ja kuue vahel. Veidi hiljem leidsid piirkonda kamminud laevad ka kaks surnukeha, kirjutas Globo.

Surnukehad asusid Fernando de Noronha saarest umbes 900 kilomeetri kaugusel kirdes.

Lisaks surnukehadele leiti samast kohast ka üks sinine iste, kuid õhujõud ei ole Air France'ilt saanud kinnitust, kas tegu on nende lennuki istmega. Veest leiti ka üks käekott, milles oli Air France'i lennu pilet ning kott sülearvutiga.

Leitud surnukehad transporditakse homseks Fernando de Noronha saarele.

Air France'i lend 447 Rio de Janeirost Pariisi kukkus merre esmaspäeval. Lennuki pardal oli 228 inimest, sealhulgas ka üks Eesti kodanik.

Lennufirma Air France on kinnitanud Airbus 330-200 pardal viibinud inimeste perekondadele, et lennuk purunes tükkideks ja lootust ellujäänuid leida pole. Seda rääkis firma tegevdirektor Pierre-Henri Gourgeon pereliikmetega toimunud privaatsel kohtumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles