Pakistanis sai rongiõnnetuses surma 14 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pakistani idaosas Pandžabi provintsis põrkas laupäeval rong kokku mootorrikšaga, surma sai 14 inimest, teatasid võimuesindajad.

Riigi finantskeskusest Karachist Pandžabi pealinna Lahore'i teel olnud reisirong põrkas mootorrikšaga kokku tõkketa raudteeületuskohas. "Õnnetus juhtus Khanpuri linnas Sheikhupura piirkonnas Lahore'ist 40 kilomeetrit loodes," lausus kohalik politseitöötaja Salim Niazi AFP-le.

Ametnike sõnul on ohvrite hulgas kaks last. "12 inimest sai kohapeal surma. Neli eluohtlikke vigastusi saanud inimest viidi haiglasse, neist kaks suri," ütles kohaliku haigla vanemarst Muhammad Asim AFP-le.

Politsei väitel oli rikša ülerahvastatud ning see sõitis rööbastele mõni hetk enne seda, kui rong sellele suurel kiirusel sisse sõitis. "Raudteeületuskohas puudus värav, samuti polnud kohal liiklusreguleerijat," märkis Niazi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles