Õnnetusse sattunud Hispaania rongi juht on varem kihutamisega kelkinud

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusse sattunud rongi vedur
Õnnetusse sattunud rongi vedur Foto: SCANPIX

Üleeile Hispaanias rööbaselt välja sõitnud rongi üks juhtidest Francisco Jose Garzon Amo on varem sotsiaalvõrgustikus Facebook kihutamisega kelkinud.

Garzon postitas möödunud aasta märtsis oma Facebook’i lehele pildi spidomeetrist, mille kohaselt oli rongi liikumiskiirus 200 kilomeetrit tunnis, kirjutab Daily Mail.

Pildi juurde kirjutas ta: «Küll oleks tore sõita sama kiiresti kui politsei ja neist mööduda ning kiirusemõõdik hulluks ajada. Ha ha!»

Hispaania loodeosas üleeile õhtul aset leidnud õnnetuses sõitis rong üleeile rööbastelt välja ning paiskus vastu raudtee kõrval olnud betoonseina. Õnnetuse tagajärjel hukkus 80 inimest ning üle 140 sai vigastada.

Tunnistajate sõnul olevat 52-aastane Garzon pärast õnnetust telefoni karjunud: «Ma sõitsin rööbastelt välja! Mida ma tegema pean?»

Galicia regiooni kõrgeima kohtu kohtunik andis politseile korralduse õnnetusest kergete vigastustega pääsenud rongijuhti küsitleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles