Süüria eitab rünnakut Assadi konvoile

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüria riigitelevisioon näitas täna kaadreid sellest, kuidas president Bashar al-Assad (vasakul) hommikusel palvusel osales.
Süüria riigitelevisioon näitas täna kaadreid sellest, kuidas president Bashar al-Assad (vasakul) hommikusel palvusel osales. Foto: SCANPIX

Süüria võimud eitasid täna meedia teateid mošeesse islami püha kuu ramadaani lõppu tähistama sõitnud president Bashar al-Assadi konvoile korraldatud rünnakust.

Mitmed meediväljaanded, nende hulgas Saudi Araabia telekanal Al-Arabiya, teatasid, et Assadi konvoi vastu korraldati raketirünnak, kirjutab uudisteagentuur AFP.

«Need teated on täiesti valed. President juhtis ise autot, osales palvusel ja kohtus inimestega. Kõik on normaalne,» sõnas informatsiooniminister Omran al-Zohbi.

Süüria Inimõiguste Vaatluskeskus ei osanud raketirünnakut kinnitada, kuid märkis, et Damaskuse kesklinna rünnati suurtükitulega ning Assad viibis selle piirkonna lähedal.

Süüria riigitelevisioon näitas täna kaadreid sellest, kuidas Assad hommikusel palvusel osales.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles