Air Lituanica peatas lennud Brüsselisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu sõdurid eesistumise avatseremoonial.
Leedu sõdurid eesistumise avatseremoonial. Foto: SCANPIX

Vilniuse linnavalitsuse lennufirma Air Lituanica peatas augustis lennud Brüsselisse seoses sellega, et poliitikud ja ärimehed puhkavad, vahendab BNS ajalehte Lietuvos Zinios.
 


Air Lituanica käivitas Brüsseli liini 30. juunil, vahetult enne seda, kui Leedust sai ELi eesistujamaa. 28. juulil aga nende lennud Vilniuse ja Brüsseli vahel peatati, väidetavalt 25. augustini. Potentsiaalseid kliente sellest muutusest aga ei teavitatud.

«See on puhkuste periood kõigile ametitele ja äridele,» kommenteeris Air Lituanica pressiesindaja Sandra Meskauskaite lehele. «Kõik lennufirmad vähendavad sel perioodil oma Brüsseli-lendude sagedust. Arvestades seda, otsustasime ka meie need lennud peatada. Kui me oma lende kavandasime, siis me juba teadsime, et seda tuleb teha.»

83 protsenti Air Lituanica aktsiatest kuulub läbi firma Start Vilnius Leedu pealinna linnavalitsusele. 17 protsenti ülejäänud aktsiaist kuulub läbi Air Lituanica Clubi erainvestoreile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles