Politsei tabas kõik viis Mumbai grupivägistamises kahtlustatavat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotoajakirjanikud korraldasid erinevais paigus Indias noore naisfotograafi vägistamise tõttu protestiaktsioone, kus nõudsid õiglust ning turvalisemat elukeskkonda.
Fotoajakirjanikud korraldasid erinevais paigus Indias noore naisfotograafi vägistamise tõttu protestiaktsioone, kus nõudsid õiglust ning turvalisemat elukeskkonda. Foto: SCANPIX


Mumbai politsei arreteeris täna ka viienda noore fotograafi vägistamises kahtlustatava mehe.

Viimane kahtlusalune võeti vahi alla täna Delhis ning ta toimetati Mumbaisse, vahendas BBC. Esimese kahtlusaluse arreteeris Mumbai politsei reedel ning eile võeti vahi alla veel kaks meest, sõnas Choudhary uudisteagentuurile AFP.

Choudhary ei maininud äsja tabatud kahtlusaluse nime, ent India pressi teatel on tegu neljast seni vahistatust vanima mehega. Tema nimi olevat Kasim Bangali ning väidetavalt vägistas tema naist kaks korda.

Eile saadeti üks kahtlusalustest pärast kohtu ette ilmumist tagasi eelvangistusse, sest tema vanaema teatas meediale, et tegu on alaealisega. Politsei teatas esialgu, et vahistatu on 20-aastane, ent vanaema väitel on ta kõigest 16, mistõttu tegeleb temaga edaspidi noortekohus.

Mitmeid sisemisi ja välimisi vigastusi saanud 23-aastane vägistamisohver viibib ravil Mumbai Jasoki haiglas.

Rünnak keset Mumbaid tuletas Indiale meelde möödunud aasta detsembris New Delhis toime pandud grupivägistamist, mille 23-aastane ohver suri. Jõhker vägistamisjuhtum seni pealinnast oluliselt turvalisemaks peetud Mumbais põhjustas proteste ja ärevat vastukaja nii linnas endas kui India parlamendis.

Naist rünnati ühe ajakirja tööülesannete täitmisel – ta pildistas Mumba äri- ja meelelahutuspiirkonna ääres olevat mahajäetud Shakti veskikompleksi. Ohvrile ja tema meessoost kolleegile lähenesid viis meest ja teatasid, et nad ei tohiks seal olla. Seejärel seoti mees rihmaga kinni ning naine vägistati sealsamas lähedal, teatas politsei.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles