Noor USA turist mõisteti Singapuris naiste silitamise eest vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singapur.
Singapur. Foto: SCANPIX

24-aastane Ameerika turist mõisteti täna üheksaks kuuks vangi Singapuri seljakotireisijate hostelites mitmete naiste seksuaalse ahistamise eest.

Michael Sylvester Williamsile esitati süüdistused ahistamises ja viiel korral inimeste privaatsuse rikkumises perioodil selle aasta aprillist juunini, kirjutab uudiseagentuur AFP.

Ringkonnakohtunik Eddy Thami sõnul arvestas ta karistuse määramisel seda, et ahistamised toimusid siis, kui ohvrid olid haavatavas olukorras. Kohtudokumentidest selgub, et üks ohvritest, 23-aastane hiinlanna tabas Williamsi end filmimast, kui ta parajasti duši all oli.

Teises hostelis tabati William 29-aastase magava singapurlanna tagumikku paitamas, kui naine parajasti magas.

Kolmandas hostelis esitas kaebuse Poola naisturist, kelle sõnul tundis ta une ajal seda, et keegi tõstab temalt tekki ja silitab hellalt selga.

Noormehe advokaat Amarjit Singh Sidhu sõnas ajakirjanikele, et USA saatkond oli ta saatnud kohtuistungi toimumist jälgima. Eelnevalt oli Williams õigusabist keeldunud.

«Me oleme rahul, et karistuseks ei määratud keppidega nuhtlemist,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles