Kaukaasias tapeti viis riigiametnikku

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunis sattus rünnaku alla Inguššia presidendi Junus-Bek Jevkurovi autokonvoi.
Juunis sattus rünnaku alla Inguššia presidendi Junus-Bek Jevkurovi autokonvoi. Foto: AFP / Scanpix

Täna hommikul lasti Inguššias maha kolm Venemaa eriolukordade ministeeriumi töötajat ja eile hilisõhtul Dagestanis kaks miilitsat, teatab uudistevõrk AFP.

«Tundmatud isikud tulistasid autot, milles reisisid eriolukordade ministeeriumi töötajad,» ütles Inguššia siseministeeriumi esindaja uudisteagentuurile Interfax. «Kaks neist surid kohapeal ja kolmas haiglasse jõudes.»

Dagestanis hukkus laupäeval vahetult enne südaööd kaks miilitsat, kelle auto sattus agentuur RIA Novosti teatel mööduvast masinast avatud tule alla. Üks korrakaitsja suri kohapeal, teine teel haiglasse kiirabiautos.

Juunis autokonvois rünnaku ohvriks langenud Inguššia president Junus-Bek Jevkurov saab siiani Moskva haiglas ravi. Ametnike teatel on tema seisund aga paranemas ning piirkonna juhti ajutiselt asendanud Rashid Gaisanov lubas lõppeval nädalal, et Jevkurov naaseb tööpostile augusti keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles