Soome välisminister ärgitab mehi rattaga sõitma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Stubb (vasakul) ja Urmas Paet.
Alexander Stubb (vasakul) ja Urmas Paet. Foto: AFP / Scanpix

Harrastustriatleedist Soome välisminister Alexander Stubb soovitab oma uues raamatus soome meestel diivanilt üles tõusta ja rohkem sporti teha.


Lapsepõlves professionaalseks jäähoki- või golfimängijaks saamisest unistanud Stubbi värske teos «Mehe treeningraamat», mida ta täna Helsingis esitles, üritab näidata, kuidas leida parim tasakaal mõõduka sportimise, tervisliku toidu ja puhkamise vahel, vahendas AFP.

«Mu elu määravad märkmikusse kirja pandud kohtumised, kuid mu päeva kaks kõrghetke on need, kui ma saan minna trenni ja koju,» ütles Stubb ajakirjanikele. «Tund aega treenimist päevas annab sulle kaks tundi lisaenergiat.»

«Mehe treeningraamat» sisaldab 41-aastase ministri nõuandeid rattasõidu, jooksmise, ujumise ja murdmaasuusatamise kohta. Juhtnööre jagavad mitmed Soome tippatleedid, teiste seas ka suusataja Virpi Kuitunen.

Stubb ütles, et raamatu saavad ka tema kolleegid Soome valitsuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles