Kosmosesüstik Discovery alustas tagasilendu Maale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmosesüstiku Discovery ja Rahvusvahelise kosmosejaama meeskondade liikmed:(esireas vasakult paremale) Tim Kopra, Rick Sturckow, Jose Hernandez, Patrick Forrester ja Mike Barratt.Teises reas Nicole Stott, Kelvin Ford, Danny Olivas, Christer Fugelsang ja Gennadi Padalka ning kolmandas reas Robert Thirsk, Roman Romanenko ja Frank DeWinne
Kosmosesüstiku Discovery ja Rahvusvahelise kosmosejaama meeskondade liikmed:(esireas vasakult paremale) Tim Kopra, Rick Sturckow, Jose Hernandez, Patrick Forrester ja Mike Barratt.Teises reas Nicole Stott, Kelvin Ford, Danny Olivas, Christer Fugelsang ja Gennadi Padalka ning kolmandas reas Robert Thirsk, Roman Romanenko ja Frank DeWinne Foto: AFP / Scanpix

USA kosmoseagentuuri NASA kosmosesüstik Discovery lahkus Rahvusvahelise kosmosejaama ISS juurest ja alustas Maale tagasilendu.

Discovery peaks maanduma Floridas asuvasse Kennedy kosmosekeskusesse selle nädala neljapäeval, kirjutab AFP.

Süstiku seitsmeliikmeline meeskond tegi missiooni ajal kolm kosmosekõndi, mille käigus paigaldati ISSile mitmeid uusi osi, kaasa arvatud satelliitantenne.

Discovery meeskonda kuulus peale ameeriklaste ka Rootsi astronaut Christer Fuglesang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles