Rootsis rööviti Viking Line'i terminali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line'i Mariella, mis kurseerib liinil Stockholm-Mariehamn-Helsingi.
Viking Line'i Mariella, mis kurseerib liinil Stockholm-Mariehamn-Helsingi. Foto: Wikimedia

Kaks relvastatud maskis meest röövisid eile kella 17 ajal Viking Line'i terminali Stockholmi kesklinnas. Politsei jälitas sündmuskohalt autoga põgenenud kurjategijaid autode ja helikopteri abil läbi pealinna.


Tagaajamise käigus tulistas üks röövlitest politseiauto suunas, kuid ei tabanud. Kurjategijad jätsid auto maha ning politsei vahistas hiljem ühe röövli. Kinni peeti ka teine mees, ent too vahistati, kui selgus, et tegemist pole röövis kahtlustatuga. Seega oli eileõhtuse seisuga üks röövlitest endiselt vabaduses, vahendas

YLE

.

Koti nende saagiks langenud rahaga viskasid röövlid metsa, politsei leidis selle nende auto lähedalt. Rahahulk pole teada, laevafirma sõnul ei olnud terminalis suuri summasid, kuna enamik reisijatest tasub oma piletite eest internetis või pangakaardiga.

Röövi tõttu oli Viking Line'i sõidugraafik mõnda aega häiritud, näiteks Stockholmi ja Ahvenamaa vahel sõitva Cinderella väljumine hilines kaks tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles