Mälu kaotanud mees küsib rootslastelt: kes ma olen?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Locali lehekülg Sami Husseini pildiga.
The Locali lehekülg Sami Husseini pildiga. Foto: Pm

Malmö haiglas oma mälu kaotanud välismaalane palus rootslastelt televisioonis abi, et need aitaks tema isikut kindlaks teha, vahendas ajaleht Helsingin Sanomat.


Habetunud vanem meesterahvas esines Rootsi televisioonis sel kolmapäeval. Ta rääkis, et ei teadnud haiglas ärgates, et on Rootsis ega seda, kuidas ta sinna tuli. «Aidake mul selgitada, kes ma olen,» palus mees.


Praegu end Sami Husseiniks nimetav mees ärkas haiglas neli nädalat tagasi, haiglasse viis ta politsei. Mehel on kerge ajuhalvatus, ta arvab, et on sündinud 3. märtsil 1949. Ta elab immigratsiooniameti üüritud pinnal.

Uudisteportaal The Local intervjueeris keeleteadlast, kelle sõnul mälu kaotanu võib olla pärit Hollandist või Belgiast. Spetsialist John Ossoni sõnul räägib mees väga hästi inglise keelt ja on ilmselt elanud pikka aega Briti saartel.

Pärast teleesinemist sai politsei mehe kohta mitmeid vihjeid ja jätkab juhtumi uurimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles