Viking Line'i Isabellal pussitas üks soomlane teist

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line'i reisiparvlaev Isabella
Viking Line'i reisiparvlaev Isabella Foto: SCANPIX

Turu ja Stockholmi vahel kurseerival Viking Line'i reisiparvlaeval Isabella vihastas üks soomlane teda korralekutsunud rahvuskaaslase peale ja pussitas teda kopsu ning kõhtu.


Tüli sai alguse laupäeva öösel kella 2.20 paiku, kui 25-aastane mees läks korrale kutsuma kõrvalkajutis lärmanud 6-liikmelist seltskonda, vahendas Iltalehti.

Ühte 20-aastast meest ärritas segamine sedavõrd, et sõnavahetus läks üle kakluseks, mille lõpus välkus ka pussnuga.

«Mõlemad mehed oli purjus. Tüli lõppes, kui 20-aastane mees pussitas jõhkralt lärmi tõttu kurtma tulnud meest,» kommenteeris Stockholmi Södermalmi politseiüksuse esindaja Bengt Hällström.

Raskelt vigastada saanud soomlane viidi keset merd olnud laevalt helikopteriga Norrtäljesse, kus arstid teda kohe ka opereerisid.

Hällströmi sõnul toibub mees haiglas ja tema elu otseses ohus pole.

Isabella personal pidas pussitaja kinni ja pani ühte ruumi luku taha. Pärast laeva saabumist Stockholmi anti mees politseile üle.

Rootsi politsei küsitles pussitajat eile õhtul, kuid eriti jutukas ta polnud. Politsei sõnul jätkub intsidendi uurimine pealtnägijate küsitlemise kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles