Barack Obamat kritiseerinud poliitikakommentaatori abikaasat tulistati

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lou Dobbs
Lou Dobbs Foto: SCANPIX

Telekanali CNN poliitikakommentaator Lou Dobbs paljastas, et kolm nädalat tagasi tulistati nende elukoha juures ta naise pihta, kuid naine õnneks kannatada ei saanud.

Pidevalt tapmisähvardusi saav Dobbs lisas, et USA poliitilised mängud on jõudnud uude järku, kus on kasutusele võetud relvad, edastab STT.

Kommentaator kinnitas, et nüüdsest liigub ta avalikkuses ainult ihukaitsjate saatel.

Dobbs on meedias president Obama ja tema poliitika üks aktiivsemaid vastaseid.

Dobbs oli see, kes mitmeid kuid tagasi väitis, et Obama ei ole sündinud USAs ega ole selle riigi kodanik. Selle tõttu ei oleks ta tohtinud ka presidendiks saada.

Asi lahenes pärast seda, kui Barack Obama sünnitunnistus asitõendiks esitati. Kuid kahtlejaid on siiani.

Dobbsi arvates ei ole USAs enam sõltumatut ajakirjandust, vaid see on pahempoolsete käepikendus.

Poliitikakommentaatoriloli hiljuti eetris nelja tunni pikkune saade USA latiinoelanikkonnast. See tekitas hispaania keelt emakeelena kõnelejate seas nördimust. Mees sattus demokraatide kriitikatule alla.

Dobbs süüdistas ühes raadiosaates esinedes «demokraatide taldu lakkuvat ajakirjandust» selles, et see toetab ebaseaduslikku sisserännet, hoolimata USAs kehtestatud seadustest ning ei hooli, mida need seadusrikkumised kaasa tuua võivad.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles