Seattle'i politsei lasi maha nelja korravalvuri arvatava mõrvari

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillemeri Lakewoodi politseijaoskonna ees.
Lillemeri Lakewoodi politseijaoskonna ees. Foto: AFP / Scanpix

USA Washingtoni osariigi šerifi pressiesindaja sõnul lasi Seattle'i politsei maha mehe, keda seostati nelja politseiniku tapmisega.


Pierce'i maakonna šerifi esindaja Ed Troyer kinnitas, et Maurice Clemmons lasti maha täna varahommikul Seattle'i lähedal, vahendas AP.

Ametivõimud kahtlustasid, et 37-aastane Clemmons tappis pühapäeval Forza Coffee kohvikus neli hommikukohvi joonud Lakewoodi politseinikku.

Veretöö motiivi kohta pole politseil mingeid versioone.

Politsei teatel mõistis Arkansase kohus Clemmonsile 1989. aastal jõhkra röövi eest 95-aastase vangistuse. Mees oli siis vaid 17-aastane.

Osariigi tollane kuberner Mike Huckabee lasi mehe tingimisi vabaks 2000. aastal, põhjendades otsust Clemmonsi noorusega kuriteo sooritamise ajal.

Clemmons peeti hiljuti kinni kahtlustatuna politseile vastuhakkamises ja lapse vägistamises. Mees pääses eeluurimise alt umbes nädal tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles