Leht: prints Charles laenas ihukaitsjatelt raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Charles 2008. aastal politseinikega.
Prints Charles 2008. aastal politseinikega. Foto: TopFoto / SCANPIX

Suurbritannia kroonprints Charles laenas kahe aasta eest oma ihukaitsjatelt ligi 3000 naela, et oma lennupiletite eest maksta, kirjutas täna

The Independent

.


Prints maksis politseinikelt laenatud 2744,34 naela Scotland Yardile tagasi 2007. aasta detsembris. Kuu aega varem oli Charles koos abikaasa Camillaga külastanud Türgit ja Ugandat, kirjutas ajaleht.

Scotland Yardi pressiesindaja ütles, et politseinikud laenavad aeg-ajalt tõesti nende turvatavatele VIPidele raha, kuid 2007. aasta vahejuhtumit ta ei kinnitanud. Teadet keeldus kommenteerimast ka printsi esindaja.

Printsess Diana endine ihukaitsja Ken Wharfe ütles ajalehele, et raha laenamine monarhidele oli tema ja ta endiste kolleegide seas levinud ning selles polevat midagi imelikku.

«Kuningapere liikmed kannavad väga harva kaasas sularaha või krediitkaarte, nii et see, kui ihukaitsjad asjade eest maksavad, on üpris tavaline praktika,» ütles Wharfe, kes tasus enda sõnul printsess Diana restoraniarvete ja hotellibroneeringute eest.

Prints Charlesi sissetulek mullu oli 16,46 miljonit naela, vahendas AFP.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles