Washingtoni tulistaja minevikust ilmnes mitu relvaintsidenti

Kadri Veermäe
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Alexisist tehtud mobiiltelefonifoto.
Aaron Alexisist tehtud mobiiltelefonifoto. Foto: SCANPIX

12 inimese tapmises kahtlustatav endine USA mereväelane oli varem kaks korda vahistatud olnud, teatas USA merevägi.

Aaron Alexis vahistati 2010. aastal Fort Worthis, kui ta oli naabri korteri poole tulistanud, hirmutades tõsiselt seal elanud naist, teatas täna Fox News.

Lisaks oli ta 2004. aastal Seattle’is lasknud läbi ühe ehitaja auto kummid. Hiljem oli Alexis nimetanud toimunud intsidendiks, kus tal läks vihast silme eest mustaks. Peale selle oli ta rääkinud Seattle’i politseile, et oli pealt näinud 11. septembril 2001. aastal toimunud terrorirünnakut ning nähtu jäi teda häirima.

2004. aastal oli Alexise isa võimudele rääkinud, et ta poeg oli 11. septembri terrorirünnaku päästetöödes osalenud ja kannatanud traumajärgse stressihäire käes. Teisi seda kinnitavaid allikaid polnud Fox Newsil õnnestunud leida.  

34-aastane Alexis suri eile tulevahetuses politseiga. Eile teatasid võimud, et ühtegi võimalikku sidet terroristidega polnud nad Alexisel leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles