Peskov: Putin ei pea oma isiklikku elu avalikkusega jagama

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin.
Venemaa president Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

Vene presidendi Vladimir Putini pressisekretär Dmitri Peskov rääkis ajalehele Izvestija antud intervjuus, et riigipea pole kohustatud oma isiklikku elu avalikkusega jagama.

Lisaks pole kuulujuttudel tema väidetava laulatusega mingit reaalset seost, märkis pressisekretär.

Küsimus riigipea isikliku elu kohta on Peskovi sõnul täiesti normaalne. «Kuid ma vastan sellele küllaltki lihtsalt. Valimiste ajal hääletasime me teiega presidendi poolt ja seetõttu pööramegi tähelepanu sellele, et milline ta on riigipeana. Aga milline mees ta on, kas tal on abikaasa või mitte - jätame selle teema talle, ärgem hakakem sellesse sekkuma,» rääkis ta.
Peskov rõhutas, et Putin pole kohustatud rääkima sellest, kellega ta eraelus aega veedab. «Võin lihtsalt öelda seda, et mul on raske tema isiklikku elu puudutavale küsimusele midagi vastata. Ta töötab nii palju, et ma ei mõista, kus see (isiklik elu, PM) üldse on,» lisas ta.

Peskov kommenteeris otse ka eelmisel nädalavahetusel Vene sotsiaalmeedias ringi liikunud kuuldusi Putini ja Alina Kabajeva väidetavast laulatusest Valdais asuvas Iverski kloostris.

«Ma ei tea, kust see kõik võetakse, kuid pühapäeval sain ta tõesti palju telefonikõnesid. Olin nende üle siiralt rõõmus ja vastasin, et ainsaks probleemiks on see, et Putin viibib Sotšis. Seda, mis seal Iverski kloostris ümberpiiratud oli, ma teile öelda ei suuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles