Madeleine McCanni kadumist uuriv Briti politsei võtab puhkajate mobiiliandmed ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Gerry McCann 2011. aastal pressikonverentsil, mis järgnes nende tütre kadumisele pühendatud raamatu esitlusele. Raamatu autor on Kate McCann.
Kate ja Gerry McCann 2011. aastal pressikonverentsil, mis järgnes nende tütre kadumisele pühendatud raamatu esitlusele. Raamatu autor on Kate McCann. Foto: SCANPIX

Briti politsei teatas täna, et kavatsevad uurida nende inimeste mobiiltelefoniandmeid, kes viibisid 2007. aastal  Portugali kuurordis, kui seal kadus Briti tüdruk Madeleine McCann.

Inspektor Andy Redwood sõnul ristviitab politsei telefoni andmed muu teabega.

Mobiiltelefoniandmeid andmeid on märkimisväärne hulk ja suur kogus sellest on praegu konteksti asetamata, selgitas Redwood.

Madeleine’i vanemad Gerry ja Kate McCann on siiani jätkanud suuremahulist kampaaniat oma vanima tütre leidmiseks, kes kadus veidi enne nelja-aastaseks saamist 3. mail Portugali lõunarannikul.

Portugali võimud on keeldunud juhtumi uurimist taasalustamast. Briti politsei heaks töötab Portugalis jätkuvalt kuus uurijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles